oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 212148

Podarim: Vas, ki je imela finančne težave, je tu rešitev.

Ljubljana, 16.06.2015:

Pozdravljeni Gospod in Gospa to sporočilo je namenjena posameznikom, ali pa, da vsem tistim, ki potrebujejo posebno posojilo za ponovno zgraditi svoja življenja . Iščete posojilo, da bodisi oživiti svoje dejavnosti, ali za realizacijo projekta, ali ste nakup stanovanja ali mapo, je bila zavrnjena na banki. Jaz sem posebno jaz zagotavlja posojila od 1.000 do 800,000 €

OHRANJENOST:   
Pozdravljeni Gospod in Gospa to sporočilo je namenjena posameznikom, ali pa, da vsem tistim, ki potrebujejo posebno posojilo za ponovno zgraditi svoja življenja . Iščete posojilo, da bodisi oživiti svoje dejavnosti, ali za realizacijo projekta, ali ste nakup stanovanja ali mapo, je bila zavrnjena na banki. Jaz sem posebno jaz zagotavlja posojila od 1.000 do 800,000 € za vse osebe, ki lahko izpolnjujejo pogoje. Moj obrestna mera je 3% na leto. Če potrebujete denar za drugih razlogov, prosimo, ne oklevajte v stik z mano za dodatne informacije. Osebje resno in pošteno. Prosim, da me kontaktirate po E-Pošti : ali še vedno sem dosegljiv na Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100009394763867)

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).