oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 211528

Menjam: mercedes 350td,l95

Krka, 01.06.2015:

Mercedes 350td,l95 menjam za nekaj uporabnega.
Odlicen avto..pred casom obnovljen, blindiran.............................

OHRANJENOST:   
Zaradi dela v tujuni avto ni v uporabi ze leto dni...vpredhodnjih par letih je bila narajena komolet generalna motorja pri span brezovica-racuni v 2200e.podvozje komplet od a do z v vargalant vrhnika.racuni 1280e.za menjavo bi vzeli kar je lahko uporabno-tudi npr, -traktor, kosilnica, kamp prikolca,4kolesnik, kros motor, tudi otroski-65ccm.......skratka, kdor zeli in ceni taksna vozila in ve da se lahko za majen strosek goriva peljes z dobrim avtom je to prava priloznost...avto gre tudi na odpadno jedilno olje.dobis v gostilnah, restavracijah za 25 centov po litru...obcasno postanes lacen....031..6,30.21.9.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 3000 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).