oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 209619

Podarim: Podarim kuhinjo s kuhalno ploščo in pečico

Maribor, 18.04.2015:

Podarim celotno kuhinjo s predalniki in pečico + 2 kuhalni plošči. Zraven je še nekaj pribora, krožnikov in posode. Odvoz čimprej MB!

OHRANJENOST:   
Kuhinja je starejša in srednje - slabše ohranjena. Potrebna so manjša popravila in generalno čiščenje. Kuhinja je bila v neuporabi zadnji 2 leti. Zraven dobite še pečico in kuhalno ploščo (vgradno) in pomivalno korito. Kuhinja je dolžine cca 300 cm. Ima tudi "pivski bar". Dodatno: zraven še podarim nekaj pribora, krožnike in posodo. Prevzem v MB - čimprej, ker se renovira prostor. Kuhinja se nahaja v pritličju, tako da se ne boste matrali s selitvijo. Za odvoz in demontažo poskrbite sami. - Kuhinja je BREZ pomivalnega stroja (ni stvar daritve). NIČ štiri nič šest šest šest tri devet nič

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).