oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 206527

Menjam: Razne tehnične izdelke nudim

Maribor , 24.01.2020:
Razne tehnične izdelke nudim menjam za bukova drva za kurjavo ali karkoli po dogovoru.
ZAMENJAVA! V zameno za bukova drva za kurjavo ali bilo kaj po dogovoru NUDIM: razne tehnične izdelke! TOSHIBA BTV 51cm BLACKSTRIPE z daljincem, video rekorder Panasonic z daljincem, stereo gramofon LINEAR TRACING STEREO TURNTABLE=GRAMOFON SHARP Model RP111H(S), Serial NO.:40600484 made in Japan Sharp corporation to RECEIVER SA-111H(S) only, to je z direktnim priključkom na stolp.

OHRANJENOST:   
BTV TOSHIBA BTV 51cm BLACKSTRIPE z daljincem, video rekorder Panasonic NV-G21 (HQ Super ima 4 glave) z daljincem, zgoraj opisan stereo gramofon in še marsikaj na slikah! V zameno lahko karkoli predlagate in ponudite tudi sami.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 35 EUROGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).