oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 204317

Podarim: postelja 90x190 cm, raztegljivi dvosed

Petrovče, 16.12.2014:

Podarjamo dobro ohranjeno posteljo dimenzije 90x190 cm skupaj s posteljnim dnom in jogijem. Posteljno dno in jogi sta stara približno 4 leta. Jogi ima zimsko in letno stran.
Podarjamo tudi raztegljivi dvosed. Na njem lahko spita dve osebi. Raztegne se po tleh na dimenzijo približno 120x200 cm, zložen pa približno 120x65 cm.
Prosimo, da pridete pohištvo iskati do četrtka, 18. 12. 2014. Smo iz Levca (zraven Celja). Pohištvo je popolnoma zastonj, saj ga ne potrebujemo več zaradi nakupa novega. Potrebujete le lasten prevoz.

OHRANJENOST:   
Na postelji so vidne sledi barve od oblačil. Jogi in posteljno dno sta stara približno 4 let, na njih ni obrabe. Jogi ima zimsko in letno stran, tako da je prilagodljiv letnim časom. Postelja je svetlo rjave barve, prav tako dno. Zraven dobite še rob postelje, ki je bil pri steni in je ščitil steno pred madeži. Dvosed je pisan, prevladuje modra barva. V raztegnjenem stanju je dno bež barve. Ob nogah je rahlo natrgan, kar ni videti na prvi pogled. Zraven spadajo še 4 blazine. Star je približno 15 let.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).