oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 203596

Podarim: Mini Tiger in Suzi iščeta dom

Celje, 02.12.2014:

Dom iščeta bratec in sestrica, ki so ju zavrgli sredi gozda. Sedaj iščeta svoj "za vedno" dom. Oba sta zelo prijazna, scartana , igriva in navajena čistoče (mačji wc). Mini Tiger je že sedaj zelo prerasel svojo sestrico in bo postal velik muc, vendar se kljub temu vedno igra zelo previdno in nikoli ne uporabi krempeljčkov na ljudeh. Suzi pa je zelo nežna muca, ki najraje zaspi na blazini ali pa kar pod odejo. Mucka sta tudi razbolšena in razglistena. Sta tudi sterelizirana/kastrirana. Podarim ju nekomu, ki bo zanju lepo skrbel, ju razvajal in jima po potrebi nudil veterinarsko oskrbo, saj sta res najbolj prijazna in ljubeča mucka na svetu. Oddajata se izključno kot notranja mucka ali z izhodom na vrt, če bosta to želela. Dom iščeta posamezno ali v paru. Stara sta približno 6 mesecev.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 6 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).