oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 203033

Potrebujem: Potrebujeva stvari za dojenčka

07.12.2014:

Marca pričakujeva prvega otroka, fantka. Veliko stvari sva že dobila preko dobrih ljudi, ki so nama pomagali v stiski, v kateri se trenutno nahajava in sva zato zelo hvaležna. Nimava pa še vsega, kar bi nujno potrebovala. Žal teh stvari zaradi velike krize s financami ne moreva kupit, zato se še enkrat obračava na ljudi, ki nama lahko pomagajo.
Stvari, ki jih potrebujeva so: previjalna miza in previjalna podloga, vrečo za nošenje dojenčka (pestunja, štorklja), termoforček, koš za plenice, prenosno posteljco, stolček za hranjenje, žabice, voziček 3/1, posodico za vodo pri previjanju. Ne bova se branila niti oblekic pa obutve po 6. mesecu starosti. To je več ali manj vse kar še potrebujeva. Če ima kdo te stvari in jih ne potrebuje več, ga lepo prosiva, če nama lahko to podari, ker kot sem rekel, sva trenutno v kar veliki finančni stiski.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).