oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 202778

Podarim: Posojilo ponudba za resne posameznike

Maribor, 15.11.2014:

Pozdravljeni gospod in gospa Zlasti slovensko To sporočilo je namenjeno posameznikom, revnim ali tistim, ki so v stiski posameznega posojila za obnovo svoje življenje. iščete posojila ali povečanje svoje dejavnosti, bodisi za projekt ali kupiti stanovanje, vendar ga prepovedale ali vaše kreditne datoteke je bil zavrnjen v banki. Jaz sem posameznik, dajem posojil v razponu od 2.000 € do 500 000 € za vsakogar, ki lahko izpolnjujejo pogoje. Nisem banka in ne zahtevajo veliko dokumentov, ki vam zaupajo, vendar pa morate biti
Samo ena oseba, Iskren, zanesljiv in Sage. Jaz odobri posojila za ljudi, ki živijo v vsej Evropi in po svetu (Franciji, Sloveniji, Belgiji, Kanadi, Švici, Romuniji, Italiji, Španiji, na Portugalskem, ...). Moj obrestna mera je 3% an.Si boste potrebovali denar iz drugih razlogov, ne oklevajte v stik z mano za več informacij. Jaz sem na voljo za izpolnjevanje moje stranke v največ 3 dni po prejemu vaše prijavnice. Če ste zainteresirani, prosimo, kontaktirajte me za več informacij. E-pošta:

OHRANJENOST:   
Pozdravljeni gospod in gospa Zlasti slovensko To sporočilo je namenjeno posameznikom, revnim ali tistim, ki so v stiski posameznega posojila za obnovo svoje življenje. iščete posojila ali povečanje svoje dejavnosti, bodisi za projekt ali kupiti stanovanje, vendar ga prepovedale ali vaše kreditne datoteke je bil zavrnjen v banki. Jaz sem posameznik, dajem posojil v razponu od 2.000 € do 500 000 € za vsakogar, ki lahko izpolnjujejo pogoje. Nisem banka in ne zahtevajo veliko dokumentov, ki vam zaupajo, vendar pa morate biti Samo ena oseba, Iskren, zanesljiv in Sage. Jaz odobri posojila za ljudi, ki živijo v vsej Evropi in po svetu (Franciji, Sloveniji, Belgiji, Kanadi, Švici, Romuniji, Italiji, Španiji, na Portugalskem, ...). Moj obrestna mera je 3% an.Si boste potrebovali denar iz drugih razlogov, ne oklevajte v stik z mano za več informacij. Jaz sem na voljo za izpolnjevanje moje stranke v največ 3 dni po prejemu vaše prijavnice. Če ste zainteresirani, prosimo, kontaktirajte me za več informacij. E-pošta:

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).