oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 202495

Podarim: Možnost posojila za vse

Celje, 09.11.2014:

Pozdravljeni gospod in gospa
I nome Martinez Ricene Monténegro
Še posebej, Švica, Kanada, Belgija ali francoskem jeziku in druge evropske države v particlier.
Nudim posojilo v višini 5000 50 milijonov € do € za vsakogar resno, pošteno, sposobna odplačati z obrestmi po stopnji 2% na leto.
Za vsakogar zanima, prosim, pišite mi.
Da niso resni ljudje vzdržijo mi pišete.
Smo posamezniki, ki nudijo posojila med posamezniki, ki potrebujejo resno za mala podjetja, osebne naložbe za samo 2% letne obresti nekatere od zneska, ki ga zahtevajo.
Storimo tako, lokalnih posojil in mednarodnih posojil.
Naša organizacija je v bistvu ni banka.
Smoune organizacija v sodelovanju s številnimi bankami in struktur, ki smo jih prejeli mednarodna sredstva za zagotavljanje posojanje denarja za vsako osebo, zasebno podjetje.
Pišite nam sedaj in nam sporočite na količino denarja, ki ga želite plačati.
Mi smo pripravljeni izpolniti naše stranke v roku 72 ur ali več, odvisno od nujnosti njihove zahteve.
Za več informacij ali prošnje, prosimo, kontaktirajte me po e-pošti

OHRANJENOST:   
Pozdravljeni gospod in gospa I nome Martinez Ricene Monténegro Še posebej, Švica, Kanada, Belgija ali francoskem jeziku in druge evropske države v particlier. Nudim posojilo v višini 5000 50 milijonov € do € za vsakogar resno, pošteno, sposobna odplačati z obrestmi po stopnji 2% na leto. Za vsakogar zanima, prosim, pišite mi. Da niso resni ljudje vzdržijo mi pišete. Smo posamezniki, ki nudijo posojila med posamezniki, ki potrebujejo resno za mala podjetja, osebne naložbe za samo 2% letne obresti nekatere od zneska, ki ga zahtevajo. Storimo tako, lokalnih posojil in mednarodnih posojil. Naša organizacija je v bistvu ni banka. Smoune organizacija v sodelovanju s številnimi bankami in struktur, ki smo jih prejeli mednarodna sredstva za zagotavljanje posojanje denarja za vsako osebo, zasebno podjetje. Pišite nam sedaj in nam sporočite na količino denarja, ki ga želite plačati. Mi smo pripravljeni izpolniti naše stranke v roku 72 ur ali več, odvisno od nujnosti njihove zahteve. Za več informacij ali prošnje, prosimo, kontaktirajte me po e-pošti na naslov:

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).