oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 202333

Podarim: Baraka (primerna kot prostor za shranjevanje večjih stvari)

Horjul, 06.11.2014:

Podarim barako
Baraka je v dokaj dobrem stanju.
Pogoj, da jo podarim je, da jo sami razstavite in odpeljete. Dimenzije: Š=5m, D=10m, V=4m (višina je v slemenu 4m, na strani 3m). Baraka je primerna za skladiščenje kmetijske opreme, spravilo drva, garaža, ...
Temelji na kovinsko – leseni konstrukciji katera je na betonskih temeljih (glej slike). Kritina je iz *nih strešnikov. Zunanje stene so iz *nih plošč. Na sprednji strani so drsna vrata, širine 2, 5m. Vrata se da prestaviti na poljubno stran.

OHRANJENOST:   
Baraka je letnik 1990, v njej se je shranjevalo kmetijsko orodje in gradbeni material ... glede na letnik je dobro ohranjeno-vredno ogleda in prevzema.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).