oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 202244

Podarim: podarim RESNIČNI ZASLUŽEK NA DAN OD 2€, 5€ IN OD 10€ NAPREJ, P

Maribor, 05.11.2014:

ZASLUŽEK NA DAN OD 2,5,10+€ !!!!! Preberi in se pridruži.... Zakaj sem se odločila za Whitepins+? 1. Ni potreben nikakršen začetni denarni vložek. 2. Prav nikogar ni potrebno vpisovati pod seboj. Po želji pa lahko vpisujete prijatelje in si tako povečate zaslužek.
3. Potrebno si je vzeti samo 2 minuti časa za ogled 2 slikic na dan. 4. Delo je prijetno, zanimivo in mi je zelo všeč. Zelo jasen namen dela - slike izberemo zaradi tržnih raziskav, kakšni dizajni so potrošnikom bolj všeč.
5. Večini ljudi se je zdelo že takoj na začetku delo zelo zanimivo in so bili takoj navdušeni.
6. Pristojni v Whitepins+-u nudijo prijazno podporo, vsakič sproti me obvestijo o napredku in se lepo zahvalijo. Nemško podjetje zahteva red in disciplino, to pa me naravnost navdušuje.
7. Preverjeno dokazana izplačila. - KLIKNI ZA REGISTRACIJO: http://whitepinsplus.com/index.php?c=register_user
- VPIŠI moj e-mail: (Poglej pod komentar imaš sliko za registracijo) POTRJUJE 100% RESNIČNOST: http://www.scamadviser.com/check-website/whitepins.com Spoštljivo in vljudno vas vabim, da gremo veselo na delo. LEP POZDRAV.

OHRANJENOST:   
Http://whitepinsplus.com/index.php?c=register_user in vpisi e-mail: S P I K E N O 2 @ G M A I L . C O M ( POGLEJ SLIKO)

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).