oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 201505

Potrebujem: Potrebujeva pomoč. Nujno!

07.11.2014:

Sva par, ki pričakuje prvega otroka. Zaposlena je samo partnerka, ki prejema res minimalno plačo. Zdaj je še toliko manjša, ker je večinoma na bolniški zaradi nenehnih slabosti in slabega počutja. Ko plačava najemnino in položnice nam praktično ne ostane nič. Ta mesec pa sploh. Bliža se zima in oba sva brez primernih oblačil in obutve. Nimava niti dovolj za hrano. Res sva že obupana, ker ne veva kam naj se še obrneva. Upam, da se bo tu našel kdo, ki nama lahko pomaga, ker sva žal v položaju, da ne moreva niti najinih vprašat za pomoč. Jaz sem brez staršev, starši od partnerke pa tudi nama ne morejo pomagat več kot so. Če nama lahko kdo pomaga z oblačili, obutvijo, hrano, službo, denarjem (posoja ali darilo), naj me prosim kontaktira. Sva iz okolice Grosuplja.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).