oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 200115

Menjam: NOKIA 1616 nov, v originalni embalaži, z vso opremo,

Maribor, 01.02.2015:

NOKIA 1616 nov, v originalni embalaži, z vso opremo, menjam za kak zaboj jabolk za ozimnico ali kaj drugega po dogovoru..
Nov NOKIA1616, v originalni embalaži, z vso opremo.
Zamenjam za kak zaboj jabolk za ozimnico ali prodam. Je v originalni embalaži z navodili, polnilcem in slušalkami. Ima tudi signalno lučko za osvetlitev . Kupljen je bil le za čas do pošiljke naročenega novejšega aparata. Deluje v vseh omrežjih in je brez vezave.

OHRANJENOST:   
Nov NOKIA1616, v originalni embalaži, z vso opremo. Je v originalni embalaži z navodili, polnilcem in slušalkami. Ima tudi signalno lučko za osvetlitev. Kupljen je bil le za čas do pošiljke naročenega novejšega aparata v paketu FREE2GO, priložen je garantni list (pričakovana cena je 20€, vašo nakupno ceno lahko ponudite tudi sami). Oglejte si še ostale moje oglase.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 20 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).