oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 198612

Menjam: Vrtiljak z medvedki Fisher Price

Ljubljana, 29.08.2014:

Vrtiljak z medvedki Fisher Price menjam za Avto za barbike,ali pa karkoli od Elze in Ane.
Vrtiljak z medvedki Fisher Price namestimo na otroško posteljico. Otrok tako opazuje medvedke, ki se počasi vrtijo nad njim, posebni svetlobni efekti pa ustvarijo zvezdnato nebo na stropu sobe. Lahko izberete eno izmed petih nežnih melodij oziroma zvokov, ki uspavajo otroka. Ko je otrok že večji, lahko vrtiljak namestimo na nočno omarico ali na mizo. Izdelek je primeren za otroke od rojstva dalje. Vrtiljak z medvedki ima:
5 različnih melodij, nastavitev glasnosti in izklop zvoka, nočno lučko (vklop/izklop), gibajoče medvedke, učinek premikanja likov v projekciji na strop, oblazinjeno pritrdišče...

OHRANJENOST:   
Zelo v dobrem stanju, odlično ohranjeno.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 25 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).