oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 197335

Menjam: NOKIA 100 nov v garanciji

Maribor, 22.08.2014:

NOKIA 100 nov v garanciji menjam za Gotovino ali bilokaj uporabnega v tej vrednosti.
NOKIA 100 nov v garanciji do20.03.2015.
Prodam NOKIA 100, nov kupljen v paketu FREE2GO, v garanciji, z vstavljeno predplačniško kartico veljavno do 12.10.2014 do naslednjega polnjenja z nekaj bonusa, priložen garantni list.
V originalni embalaži z navodili, polnilcem in slušalkami. Ima tudi signalno lučko za osvetlitev . Kupljen je bil le za čas do pošiljke naročenega novejšega aparata. Deluje v vseh omrežjih in je brez vezave.

OHRANJENOST:   
Prodam GSM aparat NOKIA 100, nov kupljen v paketu FREE2GO, v garanciji, z vstavljeno predplačniško kartico z nekaj bonusa veljavno do 12.03.2014, priložen garantni list. V originalni embalaži z navodili, polnilcem in slušalkami. Ima tudi signalno lučko za osvetlitev . Kupljen je bil le za čas do pošiljke naročenega novejšega aparata. Deluje v vseh omrežjih in je brez vezave.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 20 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).