oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 196873

Podarim: Pomoč pri osebnem stečaju

Postojna, 29.07.2014:

Ste prezadolženi kot fizične osebe in trajneje nelikvidni oz. dolgoročno plačilno nesposobni? Že več kot dva meseca zamujate z izpolnitvijo ene ali več denarne obveznosti v skupnem znesku, ki presega trikratnik vaše plače?
Pomagam vam pred pristojnim sodiščem pripraviti vso potrebno dokumentacijo, da kot dolžnik vložite predlog za začetek postopka osebnega stečaja in predlog za odpust obveznosti.
Od uveljavitve novele zakona ZFPPIPP dolžniku, ki predlaga osebni stečaj, ni več potrebno plačati predujma za začetek osebnega stečaja, temveč sodišče opravi plačilo za kritje začetnih stroškov iz proračuna sodišča, to je 61,00 EUR za objave in 1.894,00 EUR za nadomestilo upravitelja in kritje drugih stroškov stečajnega postopka, ki se nakaže na fiduciarni račun stečajnega upravitelja.
Z uvedbo osebnega stečaja se ustavijo vsi izvršbeni postopki in rubeži premičnin in nepremičnin, ni več obiskov rubežnikov na vaših vratih.
Za pomoč sem Vam na voljo na ZS ali pustite kontakt, da Vas kontaktiram ali osebno pokličem in se o vsem dogovorimo, kaj vse potrebujete.
Lep pozdrav!

OHRANJENOST:   
Odlično.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).