oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 196145

Podarim: Ob registraciji podarimo 1 delnico.

Maribor, 15.07.2014:

Https://www.globallshare.com/sl/2477282.html Je podobna stran, kot facebook z kako opcijo vec, ce se bos registriral in se vsak dan samo enkrat prijavil bos dobil njihovo delnico ampak to velja se samo do konca avgusta. Ce pa bi hotel/a delat to pa tudi lahko ampak pol moras povabljat ljudi, ker samo z vecjo maso ljudi bo delnica vredna vec, ce pa nisi priprvljen/a tega delat pa se dnevno samo enkrat prijavis pa dobis delnico. Ko se registrirate norate potrditi z mail naslovom in nato na sami strani stisniti na možnost GAS SVET in aktivirati možnost in to je vse in boste ob dnevni prijavi prejeli 1 delnico !! DELNICE SE BODO LAHKO IZPLAČALE 29.8. KAR JE RAZVIDNO TUDI V MOŽNOSTIH SAME STRANI ! tAKO DA ŠE IMASTE KR NEKAJ ČASA DA SI PRIDOBITE TE DELNICE !! https://www.globallshare.com/sl/2477282.html
https://www.globallshare.com/sl/2477282.html
https://www.globallshare.com/sl/2477282.html.

OHRANJENOST:   
DODATEN OPIS: Bodite lastnik Namen GlobAllShare-a ni samo omogočiti brezplačno uporabo uporabnikom, ampak jim omogočiti, da čutijo globalno skupnost, s čimer jo bodo oblikovali, kakor bodo sami želeli. Zaradi tega GlobAllShare zagotavlja lastniški status vsakemu uporabniku v obliki brezplačnih delnic v preizkusni fazi. Opozoriti je potrebno, da lahko uporabniki pridobijo delnice GlobAllShare le med trajanjem poskusne faze v skladu z njihovo izvedbo, torej na globalnem začetku podviga bodo pridobili delnice samo tisti, ki bodo prispevali k razvoju GlobAllShare-a. Po začetku podviga bodo izdane vse nadaljnje delnice, s čimer se delnice lahko kupijo od tistih, ki so bili vključeni izključno v globalno vzpostavitev mreže in so prejeli delnice za njihov prispevek. Pridobite svoje lastne delnice Delnice GlobAllShare skupnosti lahko enostavno pridobite v preizkusni fazi. Vse, kar morate storiti je, da povabite vaše prijatelje in znance na GlobAllShare spletno stran. Če ste uspešno povabili 5 vaših prijateljev, boste dobili 1 GlobAllShare delnico takoj. Toda ne boste pridobili delnic samo s povabilom znancev, ampak tudi, ko bo vaš povabljeni prijatelj povabil drugega prijatelja, kajti skozi 7 zaporednih nivojev vaših prijateljev, ki bodo realizirali 5 uspešnih povabil, boste pridobili 1 GloballShare delnico več. Vedite, da lahko pridobite vaše dodatne delnice vsak dan do globalnega odprtja. Vpišite se v vaš račun in vsak dan vam bodo zabeležene dodatne delnice.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).