oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 194809

Menjam: Dinamični mikrofon AKG - D12 za snemanje basov,

Maribor , 05.01.2015:
Dinamični mikrofon AKG - D12 za snemanje basov, menjam za jabolka za ozimnico, bukova drva za kurjavo, ali bilokaj drugega.
Dva dinamična mikrofona AKG-D12 zamenjam za jabolka za ozimnico, bukova drva za kurjavo ali prodam. Vabim Vas, da si ogledate še vse ostale moje oglase.

OHRANJENOST:   
Mikrofona delujeta OK. Sta originalna, izdelana v AKG-Avstrija! To sta kardioidna dinamična mikrofona z veliko membrano. Namenjeni so za studijsko snemanje basov, posebno bobnov. Imajo zelo tanko membrano, ki izboljša nizkofrekvenčni odziv. Zato so primerni za snemanje glasnih trobil in vokalov. Priložim še lahko dva stojala za mikrofone (sliki sta simbolični!).

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 100 EUROGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).