oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 194616

Menjam: Ponujajo posojila med posamezniki

Cerkno, 17.06.2014:

Ponujajo posojila med posamezniki menjam za kreditne.
Pozdravljeni gospod in gospa Ste v stiski s posojanjem denarja za spopadanje s finančnimi težavami, da bi končno prekinil zastoj, ki povzročajo banke, ki ga zavrnitve vaše vloge datotek kreditov. Sem posameznih finančnih strokovnjakov lahko, da posojilo od 500 € do 1.000.000 s pogoji, ki omogočajo življenje lažje. To so področja, na katerih vam lahko pomagajo: * Finančna * Home Loan * Investment Loan * Auto Loan * Konsolidacija dolgov * Line of Credit * Druga Mortgage * Pridobitev kredita * Personal Loan Ti si zaljubljen, prepovedano banke in nimate korist bank, ali pa bolje imeti projekt in potrebujejo Financiranje stik z mano, danes. Čakam, da slišim od vas.

OHRANJENOST:   
Tri leta.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 100 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).