oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 194237

Podarim: voziček Bebe Confort High Track

Šempas, 10.06.2014:

Podarim voziček Bebe Confort High track. Voziček je trokolesnik - primeren tudi za težavnejše terene (makedam, kolovoz). Mi smo bili z njim zelo zadovoljni.
Zraven vozička podarim tudi lupinico, košaro, zimsko toplo vrečo in zaščito proti dežju.
Lupinica se uporablja kot avtosedež, lahko pa se pritrdi tudi na ogrodje vozička (v obe smeri) in se uporablja tudi kot voziček.
Lupinica in Košara sta zelo dobro ohranjeni, slabše je ohranjen športni del, ki je potreben popravil. Morda bi bilo dobro pregledati tudi ogrodje. Zavora deluje, vendar ne deluje sistem zatiča - da lahko zavoro zahakljaš in stoji na mestu. Ogrodje vozička je lahko razstavljivo, snamejo se tudi vsa tri kolesa.
Smo iz okolice Nove gorice.
Pokličejo naj le resni interesenti.

OHRANJENOST:   
Dobro ohranjena Košara, Lupinica, športni del vozička in ogrodje potrebna manjših popravil. voziček smo kupili iz druge roke leta 2009 - v njem so preživeli najbolj zgodnje otroštvo trije otroci.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).