oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 192584

Menjam: Otroški voziček Pikolo z lupinico

Tržič, 09.05.2014:

Otroški voziček Pikolo z lupinico menjam za paket plenic iz Lidla št.5 ALI paket Pampersk št.1 ali 2.
Podarim otroški voziček Pikolo rabljen eno leto. Primeren je od rojstva naprej, saj se naslonjalo zniža v vodoravni položaj. Ima veliko nakupovalno košaro, priloženo zimsko vrečo in po meri narejeno podlogo za zimo z polnilom iz ovčje dlake. Priložena je tudi lupinica s strehico. S primernimi adapterji se lupinica lahko pritrdi na voziček, vendar smo na žalost enega od adapterjev izgubili, priložim pa seveda tega, ki ga še imamo. Menjam za en paket plenic iz Lidla št. 5 ALI en paket Pampersk št. 1 ali 2. Pred 9.uro in po 20.uri se ne oglašam na telefon. Lahko pošljete tudi email.Po pošti ne pošiljam.

OHRANJENOST:   
Manjka en adapter za lupinico. Blago na vozičku je na enem koncu malo izrabljeno in malenkost strgano (a neopazno)

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 40 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).