oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 192235

Menjam: Ročno orodje: 3 vrtalnike v kovčkih + vse na slikah

Maribor, 06.04.2015:

Ročno orodje: 3 vrtalnike v kovčkih + vse na slikah menjam za GSM na dotik, za bilo kaj po dogovoru ali prodam.
Zamenjam za GSM na dotik, za bilo kaj po dogovoru ali prodam. V zameno ponujam razno ročno orodje: 3 vrtalnike v kovčkih, 2 ročne brusilke (za rezervne dele=podarim) na slikah in še marsikaj.

OHRANJENOST:   
Ročno orodje je rabljano, vendar še zadovoljivo uporabno, vrtalniki so v kovčku in imajo napajalnik in slabo baterijo. Dve ročni brusilki, ne delujejo motorji, prenosi so OK=podarim za rezervne dele, Podarim še dva sesalca (če iz obeh usposobite vsaj enega) in 3 pištole za silikon. V zameno nudim tudi Lion Iskra vrtalnik (slaba baterija), vbodno žago, udarno kladivo (delujejo samo prenosi in kladivo), dvojni brusilni stoj, napajalnik akumulatorjev 6-12V in še marsikaj je na voljo Priporočam komunikacijo na e-mail, saj je tam možno več komunikacije in še kakšno fotografijo se da prilepiti. Imam še več elektronskih naprav za zamenjavo (oglejte si moje oglase na "bolha.com" pod: miso-kramberger). Stvari tudi prodam in ceno za nakup prepuščam vam v presojo, koliko so vredni za vas!

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 10 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).