oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 191920

Podarim: Ponujajo posojila med posebno resen in zanesljiv

Ljubljana, 26.04.2014:

Zdravo
G. & gospa zlasti Švica, kanadski, belgijski francoski, nudim posojilo v višini 1000 evrov do 550.000.000 evrov za vsakogar, ki so sposobni to nazaj, z obrestmi ima nizka stopnja 2 % sem posameznik, ki ponuja posojila med resne posamezniki, ki potrebujejo za mala podjetja, osebne naložbe za samo 2-3 % obresti glede na znesek, potreben za pridobitev ali.Naredim posojila lokalnih in mednarodnih posojil ljudem, povsod v svetu. Moja organizacija ni banka in ne potrebujemo veliko dokumentov. Mogoče samo pošten in zanesljiv.Prepovedano je nepošten odgovor me.
E-pošta:

OHRANJENOST:   
zdravo G. & gospa zlasti Švica, kanadski, belgijski francoski, nudim posojilo v višini 1000 evrov do 550.000.000 evrov za vsakogar, ki so sposobni to nazaj, z obrestmi ima nizka stopnja 2 % sem posameznik, ki ponuja posojila med resne posamezniki, ki potrebujejo za mala podjetja, osebne naložbe za samo 2-3 % obresti glede na znesek, potreben za pridobitev ali.Naredim posojila lokalnih in mednarodnih posojil ljudem, povsod v svetu. Moja organizacija ni banka in ne potrebujemo veliko dokumentov. Mogoče samo pošten in zanesljiv.Prepovedano je nepošten odgovor me. E-pošta:

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).