oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 190092

Potrebujem: prenosniki za računalniško opismenjevanje na Zvezi Sonček

25.03.2014:

Pozdrav! Imam drobno in povsem izvedljivo prošnjo: na Zvezi Sonček, (Zvezi Društev za Cerebralno paralizo RS), v Ljubljani, že štiri mesece prostovoljno vodim projekt računalniškega opismenjevanja odraslih uporabnikov. Zaenkrat vsi delajo le na enem (mojem) prenosnem računalniku, skupina udeležencev, pa bi napredovala hiteje, če bi lahko delali v manjših delovnih skupinah na večjem številu prenosnikov, kar je zaenkrat neizvedljivo. Potrebujem vas in vašo radodarnost: prav bi nam prišlo nekaj vaših starih, odsluženih prenosnikov, ki vam jih ni težko odstopiti in jih podariti v ta namen. Naprošam vas, da pregledate ali lahko kakšnega poklonite v ta namen. Operacijski sistem ni važen, vsem prenosnikom bomo namestili Ubuntu Linux. Prenosnike potrebujemo čm prej, prav pa bi prišli samo prenosniki do sedem let starosti, z delujočo baterijo ali z ustreznim napajalnim kablom, pa tudi delujoče računalniške miške in delujoči dodatni diski kakršnekoli kapacitete. Vnaprej hvala!



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).