oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 187744

Menjam: otroski vozicek inglesia

Vransko, 12.02.2014:

Otroski vozicek inglesia menjam za naraje menjam za denar.
Prodam odlično ohranjen voziček inglesina, kot nov rabljen samo tri mesece. kolesa so snemljiva in napihljiva, tako tudi kosara snemljiva.otroka v tem vozičku ne prepiha. je velik in udoben, mehko oblazinjena košara je prostorna in udobna za otroka in je obložena z belo tkanino najboljše kakovosti.
inglesina je prefinjeno zasnovana in pomirjujoča za uporabo. Tradicionalne barve plus elegantni detajli ter najboljša končna obdelava zagotavlja vaše zadovoljsvo. inglesina blesti v svoji enostavnosti uporabe, udobjem, ročajem v usnju ter velikodušno nakupovalno košaro.
Torba je priložena košari. Inglesina košaro lahko uporabite tudi za prevoz otroka od 0 do 9 kg v avtu skladno z EU standardom ECE R44/04.
- Klasično, elegantno in funkcionalno ogrodje , - kromirani deli poudarjajo eleganco in prefinjenost, - velika in priročna žična nakupovalna košara, homologirana do 3 kg, - enotna zavora s prečko na zadnjih kolesih, - ogrodje je opremljeno z ročnim mehanizmom, ki preprečuje nehoteno zapiranje, - kolesa so spredaj in zadaj opremljena z vzmetenjem, ki odlično absorbira udarce in tresljaje, - ogrodje se zelo zloži za kompaktne mere med transportom, - kolesa so premera 272 mm, material je guma. Prevleka in oblazinjenje je Enostavno nastavljanje v celoti snemljivo in pralno naklona dna košare. pri 30° celzija. kroženje zraka.

OHRANJENOST:   
Vozicek je kot nov. odlicen.zelo lep.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 100 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).