oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 187720

Potrebujem: ponudbe posojil

11.02.2014:

Projekte se zdi ste nedosegljivi? Ste obupani brezupen za izhod vaše finančne težave. Delati vi mesto bolj preveč vprašanje, ker čas teče in je čas, da se premaknete naprej. Imate posojila za poplačilo, v tem primeru lahko posojilo, ki lahko reši vaše težave hitreje. Mi deliti vaš znesek želenega posojila in povračilo, če vaše raziskave ostaja aktualna, lahko ponudimo posojilo brez kakršne koli pristojbine vnaprej. Nudim posojila posameznikom; Sodelovanju in agencij, ki potrebujejo posojila za mala in srednja podjetja, osebne naložbe za stopnjo obresti od 2 % do 10 % glede na količino in trajanje posojila z rokom odplačevanja, ki so ugodne in cenejš



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).