oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 186866

Potrebujem: 0652369853

27.01.2014:
Pozdravljeni, zaradi težav smo izpostavljenih prevara na svetu sem , ceprav sem se odlocil Dolica Dražena pomagati tistim, ki potrebujejo plocevinko za vse njihove stvaritve . Jaz semženska, ki ima financni kapital
dati kredit , da tistim, ki jo potrebujejo , ce boste morali obrniti na koga, ki ga je ali karkoli vaš Problem : Ali steposlovni clovek ali ženska ? Potrebujem denar , da zacnete svoje podjetje ? potrebujete posojilo za poravnavo dolgov ali poplacala vaše racune ali zacnite lepo posel?
imate nizko kreditno tockovanje in je težko dobiti posojilo kapitala iz lokalnih bank in drugih financne institucije ? potrebujete posojilo ali financiranje iz katerega koli razloga , kot so: * Personal Loan Home Loan posojila , ki se financirajo * Poslovni posojila * konsolidaciji dolgov * Izpolnite spodaj , ce ste zainteresirani za to ponudbo , tako da za vec informacij sem vam na disposition.OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).