oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 184183

Potrebujem: za Eleanor

09.12.2013:

Eleanor je 10 mesečna Ameriška progasta veverička, skotena v ujetništvu in poslana v trgovino z živalmi. Zaradi vnetja sluhovoda je gluha, slabovidna, nima ravnotežja in se težko orientira. Svoj dom je našla pri nas, pri ljudeh, ki so preživeli in oskrbeli že ogromno glodavcev, bolnih muck in psov. Za veveričko bi nujno potrebovali visoko kletko, saj si bo počasi dovolj opomogla, da se preseli v nekaj večjega od kletke v kateri je zdaj. Išče se torej kletka, visoka vsaj en meter, razmik med rešeti pa ne sme biti širši od enega cm. Lahko tudi samo rešeta - brez dna, in jo bomo popravili ter dodelali sami. Prav nam pridejo tudi vsi ostali dodatki za glodavce kolesca, napajalniki, tunelčki, hišice.. prevzem osebno v Mariboru ali po pošti na naše stroške. Inf. na tel ali preko sms. Hvala !



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).