oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 183020

Menjam: nosečnost, super ugodno,kot nova knjiga

Ljubljana - Polje, 23.11.2013:

Nosečnost, super ugodno,kot nova knjiga menjam za 1 x hofer plenice št. 3 in 1 x vlažilni robčki (Lecler 1 e).
Vse od ultrazvočnih pregledov, pomoči pri zanositvi, velik napredek pri prepoznava-nju genskih in kromosomskih okvar – vse to so le nekatera odkritja, ki so temeljito spremenila skrb za žensko v nosečnosti. Knjiga vam v obliki vprašanj in strokovnih odgovorov ponuja podrobne in sodobne podatke o vseh stopnjah nosečnosti in poroda, od časa pred spočetjem do prvih šestih tednov v življenju novorojenčka. Posreduje najsodobnejše podatke o spočetju z biomedicinsko pomočjo, o dojenčkih, ki potrebujejo posebno nego, in zdravju v poporodnem obdobju. Nič poškodovana ali uničena. Natisnjena na najboljšem papirju, obsega 264 strani.

OHRANJENOST:   
Odlično, kot novo.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 9 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).