oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 182709

Podarim: Kuhinja z električnim štedilnikom in zamrzovalno skrinjo

Ljubljana, 18.11.2013:

Podarim kuhinjo rumene barve skupaj z električnim štedilnikom s pečico gorenje, dvojnim pomivalnim koritom in stoječo zamrzovalno skrinjo v višini pulta. V trenutni postavitvi meri kuhinja v dolžino okoli 330 cm.
Ponudba ne vključuje pipe, ter samostoječega srebrnega hladilnika. Kuhinja se podari le v primeru, da jo samostojno odnesete in odpeljete v celoti. Nahaja se v visokem pritljičju.

OHRANJENOST:   
Kuhinja je zelo dobro ohranjena in povsem funkcionalna. Zgornji del kuhinje je star okoli 30 let, spodnji pa okoli 10 let. Panti na omaricah so bili menjani. Vratca stoječe skrinje so poškodovana in pri odpiranju padejo s tečajev.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).