oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 182249

Potrebujem: otroska soba za deklico lahko tudi mladinska

10.11.2013:

Spostovani dobri ljudje !!!
Naprosam vas ce ima kdo slucajno za podarit otrosko ali mladinsko sobo za deklico. Sem mati samohranilka trenutno ze 18 mesecev v stalezu zaradi poskodbe hrbtenice! hcerka bi pod nujno potrebovala sobo zase saj je zdaj ze v srednji soli in rabi malo vec zasebnosti za ucenje in da je mlajsi brat ne moti . Vendar ker sem ze tako dolgo v bolniski se komaj prebijamo iz meseca v mesec in ji sobice na zalost ne morem kupiti.Zazeljeno bi bilo ce bi imela omara drsna vrata zaradi prostora ni pa obvezno !!!! Poleg tega bi potrebovala se kaksno garderobno omaro dodatno za katero pa niso vazne mere . Hvala ze vnaprej in lep pozdrav Lidija Če je mozno bi pprosila da me kontaktirate na mail , ker po dopoldnevih sem ponavadi pri zdravnikih i se ne morem oglasat na tel. bom pa v vsakem primeru poklicala nazaj!!

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).