oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 181905

Podarim: Stara lesena balkonska okna

Ljubljana - Polje, 05.11.2013:

Če kdo rabi lahko podarimo stara lesena okna.
3 dvoslojna lesena krila in okvir. - Okna so bila na balkonu. - Točna starost ni znana - vsaj 15 let - Sestavljena so iz okvirja, ki je bil iz enega kosa, vendar smo ga morali prežagati. 3 KOS Okna imajo dimenzijo 106 cm x 138 cm (širina x višina)
Okvir pa ima dimenzijo cca 355 cm x 151 cm (širinax višina). Osebni prevzem.
Vsako krilo ima dve stekli.

OHRANJENOST:   
Les sam po sebi je v dobrem stanju. Potrebno ga je prebrusiti (najlažje z tračno ali vibracijsko brusilko) potem pa se ponovno pobarva na željeno barvo. Problem je v tem, da je okvir prežagan, vendar vsa tri okna še vedno lahko stojijo na okvirju saj sta nosilna okvirja cela. Med njima pa se postavita dve deski, ki ju še vedno imamo. Mogoče bi bilo dobro zamenjati tesnilne gume. Vsako krilo ima dve stekli, vendar se med njimi nabira kondenz. Na zadnjih slikah se vidi v kakšnem stanju je les, ki je že pobrušen (brušen 1 minutko z vibracijsko brusilko)

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).