oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 178937

Podarim: več kosov pohištva, luči, telefon,...

Ljubljana, 20.09.2013:

Dve talni omari, ki sta nekoč sestavljali kuhinjo, sedaj pa stojita v garaži - predalnik s pultom, omara z lijakom (http://www.bolha.com/dom/dnevne-sobe/pohistvo/sestavi-in-regali/talne-in-stenske-omare-1289021483.html), telefon s klasično številčnico, delujč, rahlo predelan, da je kompatibilen tudi z modernimi vtičnicami (http://www.bolha.com/telefonija-gsm-aparati/stacionarna-telefonija/telefoni/klasicni-telefoni/telefon-s-klasicno-stevilcnico-1289020520.html), obposteljni lučki, ena z rahlo poškodovanim sediščem za steklovino (http://www.bolha.com/dom/svetila-zarnice/stenska-svetila/obposteljni-lucki-1289019764.html), dva beige stola,3 klasične lesene stole, tabure, nizko omarica, dvonivojsko mizico (http://www.bolha.com/dom/dnevne-sobe/sedezne-garniture/sedezni-sestavi/stoli-sedezna-omarica-in-miza-1289019323.html), set starejših kovčkov v srednje dobrem stanju (http://www.bolha.com/oblacila-obutev-modni-dodatki/modni-dodatki/potovalni-kovcki-torbe/set-starejsih-kovckov-1289018642.html).

OHRANJENOST:   
Vse je srednje ohranjeno, potrebno čiščenja ...

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).