oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 178848

Menjam: Komplet treh stekleničk in cucljev za dojenčka

Ljubljana, 18.09.2013:

Komplet treh stekleničk in cucljev za dojenčka menjam za Plenice Pampers Baby-Dry velikost 2 (3-6 kg).
Ponujam komplet Tommee Tippee Closer to nature, ki vsebuje: 2 antikolični steklenički (260 ml), 2 cuclja s počasnim pretokom (za novorojenčka), 2 cuclja s srednje hitrim in 2 cuclja s hitrim pretokom. Steklenički imata antikolični sistem proti krčem in senzor za temperaturo vsebine, ki se obarva rdeče, če je ta prevroča za dojenčka. Poleg so dodani še ena manjša steklenička (150 ml) in dva nerabljena ščitnika za bradavice, prav tako znamke Tommee Tippee. Osebni prevzem v Ljubljani, pošiljanje po pošti na stroške kupca. Menjam za paket Pampers Baby-Dry plenic velikosti 2 (3-6 kg), v paketu je 48 plenic, stane pa okoli 8 eur. Sem iz Ljubljane.

OHRANJENOST:   
Stekleničke, cuclji in nastavki niso bili nikoli uporabljeni, samo oprani in sterilizirani, nekajkrat je bila uporabljena manjša steklenička, cucelj, ki ji je pripadal, smo zavrgli. Kompletu manjkata pripadajoča slinčka.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 10 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).