oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 178576

Potrebujem: nujno potrebujem oblačila za sina

14.09.2013:

Nujno potrebujem oblačila za sina in prosim ljudje če imajo doma oblačila pa ne vedo kam z njimi ki vaši otroci jih več ne potrebujejo jz pa jih ne morem kupiti ker sem ne zaposlena in sinu jih nemorem kupiti potrebujem pa jesenska in zimaska žebe nogavice trenerke spodni dele lahko so tudi v kompletu bundo kabinizone puloverje pulije mikice gatke šele rokavice kape jopce ali kar imaste za podariti samo bodite resni ker jaz tega potrebujem in če je možno po pošti poslati ker do vas nemorem nimam prevoza če pa že želite pa lahko vrnem poštnino nazaj ker potrebujem oblačila prosim če me na gsm o3o 616-377 in obutve tudi potrebujem številka 29-30 škornje ta dež za zimo in teniske copate lahko so tudi poletni obutve in če že imaste oblačila so tudi lahko polatna ker otrok raste in potrebuje uzamem vse samo če ste resni.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).