oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 173260

Podarim: Ara papagaji

Ljubljana, 18.06.2013:

So dobro udomačil, roko dvigne. Oni so dobro usposobljeni in dobro uglajen, da se družili z ljudmi in drugimi hiše imajo pets.They radi igrajo okoli spojine z drugimi hišne ljubljenčke in otroke, lahko govorijo toliko besed in ne pojejo zelo lepe pesmi, Naši papige dobro usposobljeni , zaprta prečko in se z informacijsko / nega stanja, prehrana stanja, in vso pomoč in nasvete lahko damo. Moji otroci bodo prišli skupaj z vso delo za papir. Jih lahko jedo veliko različnih vrst sadja, zlasti me melons.contact zdaj!!. Oni ponavadi izpostavljajo svojo ljubezen do mnogih ljudi in bo sram z neznanci na prvi pogled. So dobro usposobljeni thats zakaj je njihov novi dom bo dobil tisoč uro užitka od njih.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 2 leti



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).