oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 173220

Menjam: PODARIM-TUŠ predpl. kartico z bonusom in vstavljeno kodo za 1cent/min

Maribor, 03.07.2013:

PODARIM-TUŠ predpl. kartico z bonusom in vstavljeno kodo za 1cent/min menjam za Nakup katerega od ponujenih GSM ali rezervnih delov zanje..
TUŠ predplačniško kartico, z nekaj bonusa in vpisano kodo za samo 1cent/min za klice v vsa stacionarna omrežja in lepo številko in PIN kodo, PODARIM v zameno za nakup katerega od GSM aparatov ali novih dodatkov na slikah.

OHRANJENOST:   
GSM aparata Sony Ericsson serije K500i in K300i in nove !! dodatke: dve rezervni bateriji, polnilec in podatkovni kabl za prenos med GSM in PC. Oba GSM-a imata foto-video kamero nista poškodovana in delujeta. Prodaja je možna tudi posamezno po delih.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 10 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).