oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 171002

Podarim: Posteljni okvir IKEA (140x200) - Japonski stil postelje

Ljubljana, 14.05.2013:

Postelja je črne barve z belim robom(20cm roba okoli postelje), je čisto pri tleh(1cm) ima 2 kom. flex letvic, katerim je na delih že popoustila povezovalna guma, vendar se jih da še vedno normalno uporabljati. Postelja je stra 4 leta in so vidni minimalni znaki obrabe. Zraven postelje pripada še kocka , ki služi kot "nočna omarica". Jogija ni v kompletu!
Posteljo podarjava, ker sva kupila novo, zato bi jo podarila nekomu, ki jo potrebuje/želi oz mu je všeč.
KLIČITE SAMO RESNI, KER SO VSE PODROBNOSTI V OPISU!

OHRANJENOST:   
Stara je 4 leta, vidi se dva vijajka, ki ne motita, saj sem hotel gor montirati lučko. Okvir ima eno rahlo udrtino, ki sem jo lepo zakril s črno nalepko 1cm2. Guma ob flex letvicah je na nekaterih deli preparela, vendar to ne vpliva na uporabnost. Vse ostalo je brez poškodb.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).