oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 168738

Podarim: Dva pomivalna stroja in en pralni stroj

Ig, 11.04.2013:

Podarim:
*že podarjeno* en Candy stroj - okvara na elektroniki
- en ala-gorenje (avstrijski trg) s pokvarjenim programatorjem
- en Gorenje star, star pralni stroj, ki ima za zamenjat cevke (jih dam zraven) Zgodba za vsemi: - Candy je star in je začel nagajati (nedokončevanje programa), - ala-gorenje je delal mesec in pol kot nadomestek Candy-ja, pa je šel tudi ta - dala sva 140€ zanj, - pralni stroj sva kupila, ker nama je najin nagajal, pa naju je prehitel serviser, preden sva zamenjala cevke. Vse to podarim, najraje DANES. Kličite samo resni, rezervacij ne prejemam. Resno, če razmišljate, da bi ga vzeli, pa ne veste, če vam bo zneslo, ne kličite. Prej ali slej bodo romali na odpad - rad bi se jih losal, ker ovirajo otroško opremo za njimi. Dam jih nekomu, ki jih bo uporabil in ne pretopil v denar.

OHRANJENOST:   
Pokvarjen programator, potrebna zamenjava cevi.

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).