oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 168054

Podarim: Podarim kavč, pohištveni most (omare) .

Ljubljana, 02.04.2013:

Podarimo: kavč, lepo ohranjen ki se lahko spremeni v posteljo, dolžine cca 190cm z dvema povštroma.
Pohištveni most, dolžine cca 386cm in najvišje višine cca 217cm, rjave barve. OHRANJENOST: Kavč je zelo lepo ohranjen, mehanizem je brezhiben in se lahko brez problemov spremeni v posteljo. Pohištveni "most" je lepo ohranjen, star cca 8let. DARUJEM: komurkoli.

OHRANJENOST:   
Podarimo: kavč, lepo ohranjen ki se lahko spremeni v posteljo, dolžine cca 190cm z dvema povštroma. Pohištveni most, dolžine cca 386cm in najvišje višine cca 217cm, rjave barve. OHRANJENOST: Kavč je zelo lepo ohranjen, mehanizem je brezhiben in se lahko brez problemov spremeni v posteljo. Pohištveni "most" je lepo ohranjen, star cca 8let. DARUJEM: komurkoli.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).