oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 167972

Potrebujem: potrebujem oblačila otroška -žanjska

01.04.2013:

Potrebujem otroška oblačila za fantka ki jih nujno potrebujem in če ima kdo za podariti ki jih vaš otrok ne nosi več za starega 6-7 let od hlač, žabe , nogavice, gatke, trenerek, majicez dolgim rokavim in z karatkim raokavim , karatke halče, kopalke, ali kar še iamste ki je za fantka bi bila vsega vesela ker nemorem kupiti pa prosim če imaste za podariti potem bi še za hčerke če bi imeli njihova konfekcija je 38-42 tudi od spodnega perila, hleče , trenerke tunike, pejkice, kopalke, nogavice, mikice, krila, hlačne jopce jakne nogavice, karteke majice za sebe bi tudi prosila če bi imeli jaz imam pa konfekcijo 48 in potrebujem koplake halče spodnje preilo modrčke košarica 95d mikice z kartakim in dolgim tunike pajkice dolga krila jopce jakne trenerke pižame kartke hlače pajkice tri četrt obutev otroška za fantak 29-30 teniske čevlje natikače krosoke ženske 39-41-42 balarinke teniske čevlje gležnarje natikače ali kar bi imeli za podariti uzamem prav bi mi prišlo deke posteljina brisače kuhinjske krpe ko boste brali naj mi pišejo tisti kateri so resni ki bi mi pomagali ker jaz potrbujem stvari ki jih si žal nemorem kupiti ker nimam da bi si sebi in otrokaoma kupila sem nezaposlena in je teško lp.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).