oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 167739

Menjam: GSM aparata Sony Ericsson serije K500i in K300i.

Maribor, 12.05.2013:

GSM aparata Sony Ericsson serije K500i in K300i. menjam za Za oba 3 škatlice cigaret Ronhil Mentol (zeleni trak)..
Dva GSM aparata Sony Ericsson K500i in K300i menjam. Aparata imata foto-video kamero in delujeta. Za menjavo želim za oba 3 škatlice cigaret Ronhil Mentol (zeleni trak) ali karkoli drugega uporabnega v tej vrednosti. Lahko tudi posamezno: za K300i = ena škatlica, za K500i = dve škatlici cigaret. Imam tudi dve novi rezervni bateriji in USB kabl za povezavo s PC-jem.

OHRANJENOST:   
Oba GSM aparata Sony Ericsson serije K500i in K300i sta stara caa. 4 leta, nista poškodovana, imata foto-video kamero in delujeta. Ponudim lahko tudi nove dodatke = polnilec, dve dodatni novi bateriji zanju in USB kabl z disketo na naložit na računalnik.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 10 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).