oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 165508

Podarim: Postelja velikosti 180*200 + 3 omarice

Ljubljana, 23.02.2013:

Podarjam francosko posteljo modernih barv velikosti 180*200cm zraven pa po želji podarim še tri bele omarice od katerih sta dve nočni omarici, tretja pa je predalnik z ogledalom.

OHRANJENOST:   
Podarjam francosko posteljo violično črno zlate barve, velikosti 180*200cm, ki je odlično ohranjena, saj je bila ves čas med uporabo zaščitena z dodatnimi blazinami. Postelja ima tudi dva velika predala, do katerih se dostopa tako, da se dvigne del ležišča. Zraven po želji podarjam še blazine in odeje. Podarim še tri bele omarice od tega sta dve nočni omarici, tretja pa je predalnik z ogledalom. Omarice so starejše in malo poškodovane (poškodbe se vidijo na sliki).

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).