oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 164785

Menjam: Diskete 3,5" za A-disc starejših računalnikov.

Maribor, 14.04.2013:

Diskete 3,5" za A-disc starejših računalnikov. menjam za Presneto delno vsebino osmih disket na USB ključek..
Diskete 3,5" za A-disc starejših računalnikov, PODARIM 80 kosov, tistemu, ki mi presname del vsebine osmih disket na USB ključ.

OHRANJENOST:   
Diskete 3,5" za A-disk starejših računalnikov, podarim (80 kom.), če jih še kdo potrbuje. 6 disket ima posnete starejše programe za naložit na PC (WINDOWS $ Dos), ostale imajo le nepomembne tabele, ki se izbrisane in na novo formatirane lahko ponovno uporabijo. V zameno želim le, da mi presnamete delno vsebino (8 disket) na USB ključek. Diskete so nepoškodovane, sicer so posnete, vendar se vsebina lahko izbriše. Stare so caa. 8 let in so še vedno čitljive. Oglejte si še vse druge moje oglase na "bolha.com pod: miso-kramberger".

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 10 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).