oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 164692

Podarim: postelja+ jogi

Velike Lašče, 10.02.2013:

Podarim rabljeno posteljo z jogijem.Dolžina stranskih robov je 191cm, širina pa 96cm. Deska za jogi je dolga 189cm, široka 89cm. okvir na katerega pridejo stranice in deska za jogi je sestavljen, ker je tudi zliman skupaj.podarim samo resnim in tistim, ki jim to zdaj pride prav.prevzem je samo na domu, izjemoma se dogovorimo po telefonu.in pa odpeljete s kombijem ker drugače ni možno zaradi okvirja, oglejte si tudi slike!! Klice čakam do petka (15.2), ker potem gre to žal stran! podarim pa zato, ker mi nepotrebno stoji in zaradi zavzetega prostora!

OHRANJENOST:   
Na kakšnjih koncih morda malo oguljeno, ampak je to bilo pri meni obrnjeno v steno in se ni videlo. jogi ima madeže-je pa globinsko presesan!

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).