oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 164295

Menjam: Ležalnik Peg Perego Melodia

Piran/Pirano, 04.02.2013:

Ležalnik Peg Perego Melodia menjam za VREDNOSTNI BON ZA KATEROKOLI TRGOVINO.
Prodam brezhibno ohranjen, malo rabljen otroški ležalnik oz. gugalnik. Barva: Java; Modelno leto: 2012 Lastnosti: - večpoložajno hrbtno naslonjalo - praktičen ročaj za prenašanje - podnožje gugalnika se enostavno spremeni v fiksni ležalnik - zvočniki vgrajeni v naslonjalo za poslušanje glasbe (kontrolna plošča za nastavitev 8 melodij in pomirjujočih zvokov + priključek za mp3 predvajalnik oz. mobilnik) - mehko Comfort Dry oblazinjenje za nežne dotike otroka - premično igralo z visečimi igračkami in zvočnimi efekti - nastavljiv in odstranljiv senčnik Ležalnik je enostavno zložljiv; počivalo nog pa je nastavljivo v 2 položaja. V originalni embalaži.

OHRANJENOST:   
Zelo malo rabljen gugalnik in zato brezhibno ohranjen.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 50 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).