oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 164111

Menjam: MINI - KOMPRESOR...MICO - X

Ljubljana , 20.11.2017:
MINI - KOMPRESOR...MICO - X menjam za PONI KOLO ( ROGOV ALI KAJ PODOBNEGA ).KI SE ZLOŽI, šotor 1,70 visok.
MINI KOMPRESOR MICO-X.... ZA PONI KOLO -ZLOŽLJIV LAHKO JE TUDI KAKO DRUGO PODOBNO KOLO V TEJ VELIKOSTI UPORABNO ZA PREVOZ V AVTU IN ZA VOZIT PO KAMPU. LAHKO PONUDITE 2 PONIJA. PO DOGOVORU.PIŠI NA MAIL ZA DOGOVOR.LAHKO TUDI ŠOTOR IGLU 1,70 V ZA 2-3 OSEBE.

OHRANJENOST:   
ODLIČNO OHRANJEN, STAR 20 LET ......ŠE NIČ UPORABLJEN ... SESTAVLJEN IZ DVEH KOMPONENT -KOMPRESOR.....DELUJE NA 12 V ALI NA 220V....12V, 10A, MOČ 120W, OBRATI 3000 v min. ,15/ L V MIN..TEŽA 3,3KG, HLAJENJE - ZRAK , SUHI -ZRAČNI KOMPRESOR, DELA LAHKO NEOMEJENO -POLNILEC AKUMULATORJEV ...PRIKLJUČEK NA 220 V JE AVTOMATSKI POLNILEC ZA BATERIJE OD 12 Ah - 105 A....ODNOSNO OD 6-12 V ..........Za VSE PO SLIKI ,2 X 4 METRSKE SPIRALNE CEVI ČISTO NOVE - NERABLJENA ) ,3 X PIŠTOLE IZPIHOVALKE - NERABLJENE , SPOJKE ZA ZRAK IN RAZNE NIPELNE PO SLIKI pa se dogovorimo .. VSE, RAZEN MINI KOMPRESORJA ŠE PO DOGOVORU.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 50 EUROGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).