oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 163643

Menjam: SMUČI ELAN CARBON CR-675 160 cm+vezi TYROLIA. Podarim drsalke.

Maribor , 04.02.2015:
SMUČI ELAN CARBON CR-675 160 cm+vezi TYROLIA. Podarim drsalke. menjam za za GSM, jabolka za ozimnico ali bilokaj v tej vrednosti ali prodam..
SMUČI ELAN CARBON CR-675 160 cm z vezmi TYROLIA, zamenjam za GSM z velikimi črkami ali ugodno prodam (ceno lahko ponudite tudi sami). Lahko ponudite tudi karkoli drugega v tej vrednosti. Kupcu podarim še drsalke št.40!

OHRANJENOST:   
SMUČI ELAN CARBON CR-675 160 cm z vezmi TYROLIA. Zamenjam za GSM z velikimi črkami ali karkoli v tej vrednosti ali prodam. Smuči so dobro ohranjene in brez poškodb. Kupcu podarim zraven še drsalke št.40! Vabim Vas, da si ogledate še vse ostale moje oglase.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 10 EUROGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).