oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 162181

Podarim: Postelja s predalom in Z ali BREZ Jogi vzmetnice

Ig, 05.01.2013:

Z veseljem nekomu ki rabi ali je v stiski podarim posteljo dimenzij 195x96. Postelja se z lahkot dvigne in je spodaj predal. Vzmetnica ima dimenzije 190x90. Postelja je kvalitetne izdelave- BREST Cerknica. Po želji pošljem še kako fotko. Postelja se lepo raztavi. Ne podarim ciganom in takim ki bi preprodajal. Na voljo samo do naslednje Nedelje 13.1.2012.

OHRANJENOST:   
Postelja ima zgoraj na desnem robu okrušen furnir, sicer je nepoškodovana in zelo lepo ohranjena. Vzmetnica je srednje ohranjena. Postelja ima leto izdelave 1974 (vsaj 15 let ni bila v uporabi, vzmetnica pa je stara cca. 22 let, cca. 10 let ni bila v uporabi.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).