oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 161175

Menjam: Ženske smuči (168 cm), z vezmi

Postojna, 19.12.2012:

Ženske smuči (168 cm), z vezmi menjam za Aparat za kuhanje kave, za KAJ ŠE je našteto SPODAJ - tudi kaj druge.
Ponujam ženske smuči Fischer (168 cm), na katerih so pritrjene vezi Tyrolia, v enaki barvi kot smuči. So malo rabljene. Primerne za začetnice ter za rekreativne smučarke. V zameno bi imela nekaj od tega: aparat za kuhanje kave; moške smuči bladke (big footke); palice za smučanje; ravnalec za lase; printer (ali multifunkcijska); zunanji disk; darilne bone; ... morda še kaj - PONUDBE NA MAIL. ... PREVZEM MOŽEN V POSTOJNI OZ. NA RELACIJI POSTOJNA - LJUBLJANA.

OHRANJENOST:   
Smučke so stare nekaj let, a so bile redno servisirane. Pred ponovno uporabo jih je potrebno servisirati. Manjša poškodba (površinska) na desni smučki - se vidi iz slike.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 38 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).